🎉💻 SPIL GRATIS ONLINE 💻🎉

Tis i bukserne af grin med dine venner - hver for sig!

På grund af at Coronapandemien har isoleret det meste af landet, har vi valgt at lægge Det Dårlige Selskab ud på Tabletopia.com, så dig og dine venner kan spille det online. Så kan dig og dine venner stadig hygge jer over et spil Det Dårlige Selskab - helt uden at sprede smitten 👍🏻

Vores nyeste opdatering inkluderer 450 kort taget primært fra Udvidelse #2 og #3 - men også 50 splinternye Coronakort, der aldrig har været udgivet!HVORDAN GØR MAN? 🤓


Bemærk! Har du problemer, så læs vores Ofte Stillede Spørgsmål i bunden.
På grund af karantæne i det meste af Europa er der om aftenen helt vildt meget pres på Tabletopias servere, hvorfor det kan være svært at oprette et spil. Tabletopia arbejder på at løse problemerne, og vi beklager meget eventuelle problemer.1 OBS: Virker pt. kun via computer, og ikke mobil eller tablet!
Først skal du (eller en af dine venner) oprette jeres "Game Room" for Det Dårlige Selskab på Tabletopia.com. Du opretter et Game Room ved at klikke på den grønne knap herunder (hakker din computer, så opret et mindre 'Game Room'):

OPRET ET 'GAME ROOM' PÅ TABLETOPIA(Har du svært ved loade spillet, så opret i stedet et 'Game Room' med færre kort her):

OPRET ET MINDRE 'GAME ROOM'2 Tryk op "START" inde på siden for at starte dit Game Room. Du bliver herefter sendt ind i spillet.

3 Du kan invitere dine venner til dit spil på 2 måder:

3A Den letteste måde er at kopiere URL'en, når du er inde i spillet (altså den der starter med "www.tabletopia.com/...") og sende linket til dine venner. Når de går ind på linket, så skal de blot trykke på et (+)-ikon i toppen af skærmen og så er de klar til at spille.

3B Du kan også dele din Game Room-kode: Inde i spillet finder du koden, ved at klikke på Tabletopia-logoet i øverste venstre hjørne for at se koden (den kunne fx. være i stil med #FU6KK9). Send koden til de andre deltagere.
Dine venner skal nu gå ind på tabletopia.com og i søgefeltet skriver de spilkoden ind for at finde dit Game Room. Så trykker de på "Join" og derefter "Continue".

VIDEO-GUIDE TIL AT SPILLE 📺

Kender du ikke Tabletopia, så se vores korte video, hvor vi viser hvordan man styrer inde i spillet (NB. Hvis der ikke er nogen (+)-ikoner i toppen af vinduet som sagt i videoen, så er du allerede klar til at spille).


HVORDAN TALER VI SAMMEN? 📣

Tabletopia har endnu ikke voicechat, men det kan I selv lave via fx Skype, Zoom, Facetime, Facebook videochat, Bing Lounge, Discord, Google Duo, Google Hangout, Microsoft Teams eller brug en telefon, hvis I kun er to.

🤙 Download Skype her, opret en bruger og find dine venner.
🤙 Download Discord her, opret en bruger og find dine venner.
🤙 Download Zoom her.
🤙 Find Bing Lounge her.
🤙 Find Google Duo her.
🤙 Find Google Hangout her.
🤙 Guide til Facebook videochat.
🤙 Download Microsoft Teams her.

Man kan også chatte i Tabletopia. Find det lille chatvindue i nederste højre hjørne.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL? 🤔

Bemærk, det er første gang at vi har lagt spillet ud online, så der vil måske være lidt opstartsproblemer. Skriv til os via facebook eller på vores mail, hvis du tror, at det er noget vi kan løse.

(vi kan desværre ikke hjælpe med jeres voice-chat eller browser-opdateringer - der må du ringe til din bedste computer-ven).


💬 SPILLET LOADER IKKE ELLER LOADER MEGET LANGSOMT? WTF?!

Spillet kan godt være noget tid om at loade, da Tabletopia har rigtig meget pres på deres servere i disse dage, hvor hele verden er i karantæne. Sluk evt. din videochat med vennerne imens du starter spillet op, så du har fuld båndbredde.
Hvis load-baren ikke rykker sig, så prøv at opdatere siden. Hvis den slet ikke vil, så prøv en anden browser. Tabletopia anbefaler selv Safari og Microsoft Edge.💬 MIN COMPUTER HAR SVÆRT VED AT TRÆKKE SPILLET... HVAD GØR JEG?

Vi har presset citronen lidt ift. hvor mange kort man kan have i spillet (mere end 400 kort har vi lagt ud). Hvis din eller din vens computer har svært ved at trække spillet, kan du oprette et mindre 'Game Room' med 250 kort ved at klikke her.💬 DEN SIGER AT JEG HAR FOR MANGE ÅBNE GAME ROOMS?

Så skal du lukke dine Game Rooms. Du kan finde dine åbne rum ved at klikke på 'profile' i øverste højre hjørne, og så finde de åbne Game Rooms under 'Now Playing'. Klik her på 'Close' i øverste højre hjørne af hvert Game Room-vindue.💬 HVORDAN STYRER MAN I SPILLET?

Se videoen længere oppe på siden, hvor du får en lynhurtig gennemgang af hvordan du styrer i spillet. Eller find den på Youtube.
(Vi har også lagt en controller guide inde i selve 'spilrummet'. Find den til højre for spillebordet).💬 HVA' KOSTER DET?

Ikke en skid. Nada. Nul og niks. Smid dine penge i dine lokale forretninger i stedet. Bor du på en øde ø, så send dem til Bastard Café.💬 JEG HAR 1 MILLION VENNER, HVOR MANGE KAN VÆRE MED?

8 personer kan spille med på én gang, men andre kan vist godt kigge med på jeres spil.💬 VI ER KOMMET TIL AT RODE SYGT MEGET? SORRY MOR

Hvis I kommer til at rode for meget på bordet, så kan I nulstille spillet ved at trykke på Tabletopia-logoet i øverste venstre hjørne og trykke "Restart".💬 VI ER KOMMET IGENNEM ALLE KORTENE. HVAD GØR VI?

Så trykker i på logoet i øverste venstre hjørne og trykker "Restart". Spillets kort kan kombineres på flere milliarder måder, så I kører bare en tur mere.